Firmaprofil

Om Virenfeldt og Nielsen Udlejning ApS

Entreprenørfirmaet Virenfeldt og Nielsen Udlejning ApS er en mindre virksomhed fra Løgstør, der udfører alle former for entreprenørarbejde.

Virksomheden, der i dag beskæftiger 8-10 mand på fuld tid, blev etableret i 2007, men vores dygtige og kompetente medarbejdere har alle stor erfaring og høj ekspertise inden for branchen.

Vi løser alle opgaver og kører til alle byer

Vi lægger alle stor vægt på det personlige forhold kunde og fagmand imellem. Vi prioriterer en høj personlig betjening og et solidt håndværk i højeste kvalitet. På den måde kan vi garantere alle vores kunder en tilfredsstillende og langtidsholdbar løsning – private kunder såvel som erhvervskunder.

Igennem alle årene har vi oparbejdet vores gode ry, der i dag gør, at vi stadig har ordrebogen fyldt med opgaver. Ved ikke at fastlåse os selv i vores arbejde eller med geografiske begrænsninger, men i stedet tilbyde en bred vifte af alle typer opgaver inden for branchen kan vi tilbyde kvalitet til fordelagtige priser.

Vil du vide mere om vores virksomhed eller de opgaver, vi udfører, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 29 27 34 24.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Hos os er ingen opgaver for omfattende eller for simple, og vi kan varetage såvel projekteringen og hovedentreprise som en mindre fagentreprise på større projekter.

Send en besked
Ring os op

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os