Nedbrydning og forsikringsskader i Nordjylland

Få hjælp til nedbrydning

Hos Virenfeldt og Nielsen Udlejning ApS er udbedring af forsikringssager og nedbrydning af gamle ejendomme, stalde og andre bygninger blevet et speciale. Vi tilbyder nedbrydning i hele Nordjylland.

Når det skal gå hurtigt

Er der væltet et træ ned i taget, eller har en brand fået overtaget i huset? Når det skal gå hurtigt, og der er brug for akut hjælp ved en forsikringsskade, er vi de helt rette at tilkalde.

Hvad enten der er tale om en vandskade, kloak- eller rørskade, stormskade, brandskade eller andre ind- og udvendige forsikringsskader på en ejendom, kan vi være behjælpelige med såvel udbedringen af skaderne som udbedringen af eventuelle følgeskader.

Vi sørger for øjeblikkelig opsætning af en midlertidig bolig for beboerne, såfremt det er nødvendigt, og når taksator har været inde over, giver vi et tilbud på udbedring af skaden eller eventuel opbygning eller nedbrydning, alt efter skadens omfang.

Nedbrydning af lader, stalde og gamle bygninger

Vi har stor erfaring og ekspertise inden for nedbrydning af blandt andet gamle bygninger, lader, industrihaller, stalde eller brændte ejendomme, der ikke kan genoprettes.

Kontakt os på telefon 29 27 34 24, hvis du vil vide mere eller har brug for et uforpligtende tilbud.

Send en besked
Ring os op

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os