Professionel kloakrenovering nær Aalborg

Autoriseret kloakmester som udfører alle former for kloakering i Midtjylland, Nordjylland og Aalborg – bl.a. kloakrenovering

Har du brug for en professionel kloakmester i Nordjylland eller Midtjylland? Så er Virenfeldt og Nielsen Udlejning ApS den helt rette samarbejdspartner. Vi tilbyder blandt andet kloakrenovering i Aalborg og resten af Midtjylland og Nordjylland. Vi udfører opgaver for private hustande såvel som for virksomheder, forsikringsselskaber, boligforeninger og kommunale instanser, heriblandt kloakrenovering, kloakering ved nybyggeri og meget mere.

Vores kloakmester udfører blandt andet

  • Kloakering ved nybyggeri
  • Montering af rottespærrer
  • Omfangsdræn og markdræn
  • TV-inspektion og fejlfinding
  • Udbedring af skader
  • Tilstoppede rør

Hvis arbejdet med rør og kloakker skal udføres lovligt og efter alle gældende regler og lovkrav, kræver det den rigtige fagmand med den rette viden og ekspertise på området.

Hos Virenfeldt og Nielsen Udlejning ApS har vi både erfaringen og ekspertisen til at udføre et autoriseret arbejde i højeste kvalitet.

Akut brug for hjælp?

Har du en tilstoppet eller ødelagt kloak, kan det have alvorlige og omkostningstunge følgeskader, hvis der ikke bliver taget hånd om problemet med det samme.

Derfor besvarer vi også opkald døgnet rundt og tilbyder at rykke akut ud, såfremt det er nødvendigt.

Kontakt os på telefon 29 27 34 24, hvis du har brug for en professionel og kvalitetsbevidst kloakmester.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Hos os er ingen opgaver for omfattende eller for simple, og vi kan varetage såvel projekteringen og hovedentreprise som en mindre fagentreprise på større projekter.

Send en besked
Ring os op

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os